Simon

Hej,

Mit navn er Simon og jeg er 24 år gammel. Jeg har netop færdiggjort min bachelorgrad i International Business and Politics på Copenhagen Business School (CBS). Jeg er i tiden primært beskæftiget med arbejde.

Jeg har efterhånden ca. 2,5 års erfaring som tutor, og synes det er et super godt koncept, hvor elever har mulighed for at fokusere på en række specifikke udviklingsområder. I en klasse med 25-30 elever, er der ikke altid tid til at tilgodese den enkelte elevs behov, men det er der rig mulighed for her på siden. Jeg ser det som værende uhyre vigtigt, at der tages udgangspunkt i den enkelte elev, så vi i fællesskab kan tilrettelægge en undervisning, som styrker dine evner og din tro på dig selv. Jeg synes, at det er super sejt af de elever, som yder en ekstra arbejdsindsats, også selvom det er svært. Det har jeg kæmpe respekt for, og derfor er jeg tutor. Mine erfaringer siger også, at det nok skal betale sig i sidste ende.

Som det fremgår af min profil, så underviser jeg primært i Engelsk, Historie, Samfundsfag, Erhvervsøkonomi, Matematik (B) og Dansk. Det kan være dag-til-dag lektier, afleveringer eller helt almindelig træning af forskellige typer opgaver. Jeg er også behjælpelig i forbindelse med andre større opgaver og eksamensprojekter (eksempelvis AT og SRP). Jeg har selv bestået alle fag med topkarakterer. Derudover har mit studie udelukkende været på engelsk, hvorfor jeg både taler og skriver engelsk på professionelt niveau.

Jeg er fleksibel ift. hvor undervisninger skal foregå - det kan være hos dig, mig eller noget tredje. Jeg har tidligere brugt Københavns offentlige institutioner (biblioteker og læsesale). Der er også mulighed for, at jeg kan booke studierum på CBS. Det kan vi aftale.

Prisen er 200 DKK/time.
Minimum 1 sammenhængende time.

Jeg glæder mig meget til at høre fra dig/jer. Hvis i måtte have spørgsmål, er i selvfølgelig meget velkomne til at kontakte mig.

Venlige Hilsner
Simon

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank