Nanna

Hej,

Mit navn er Nanna Marie Støvelbæk, jeg er 27 år gammel og igang med at færdiggøre min bachelor i fysik fra Københavns Universitet.

Jeg har været tutor i 3,5 år og har god erfaring med både børn og unge. Jeg underviser primært i matematik og fysik, men har også erfaring med undervisning i kemi, dansk og engelsk.

Min undervisning tilpasses altid elevens behov, både i form af niveau men også undervisningsform. Derfor vil jeg altid gerne bruge det første møde på at forventningsafstemme, finde elevens niveau og behov for videre undervisning.
Jeg er både tilgængelig til fast lektiehjælp og ekstra undervisning, samt mere intensiv hjælp i perioder hvor der er behov for det, fx op til en stor aflevering, prøve eller eksamen.

Undervisningen foregår enten hjemme hos mig på Nørrebro, eller på mit studie som ligger i Universitetsparken. I særlige tilfælde kan jeg komme hjem til eleven og undervise.
Jeg foretrækker at undervise 2 timer af gangen, da jeg har erfaret at det er den gode tidsmængde for både at kunne nå det vi skal og ikke gå død i det.

Jeg er på nuværende tidspunkt både tilgængelig til faste elever over en længere periode, men også tidsbegrænset undervisning til dem der bare har brug for et lille ekstra skub.

Min pris ligger på 200 kr i timen, dvs. 400 kr for en undervisning.

Jeg glæder mig til at høre fra jer

Nanna Marie Støvelbæk

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank