Thomas

D. 11/11-2018 flytter jeg fire måneder til Japan og vil derfor kun fortsætte undervisning over skype. Mens jeg er i Japan vil jeg stadig tage nye elever ind, men grundet tidsforskel vil mine svartider være længere end normalt.

Hej! Jeg hedder Thomas, er 20 år og dimitterede fra Aarhus Katedralskole i 2017 med linjen matematik A, fysik A og kemi B. Den naturvidenskabelige del af skolegangen har altid været den, som har interesseret mig mest og som jeg fik topkarakterer i. Jeg har hidtil selv fundet skolearbejdet overkommeligt gennem min egen skolegang, og vil gerne hjælpe andre hen mod den samme oplevelse.

Mine primære undervisningsfag er matematik, fysik og idræt. Jeg kan desuden være til hjælp i kemi, biologi og geografi omend dette er på et niveau, som egner sig bedst til de ældste klasser i folkeskolen og C-niveau i gymnasiet. Særligt indenfor teoridelen i idrætsfaget på C- og B-niveau og fysiologidelen af biologi er jeg fagligt stærk, og kan derfor hjælpe til med de store tværfaglige opgaver, hvor dette oftest er relevant.

I min undervisning lægger jeg stor vægt på et afslappet forhold mellem underviser og elev. Jeg er udadvendt og elsker at lære fra mig. Min erfaring er, at dette skaber et bedre læringsmiljø med mindre usikkerhed fra elevens side og en mere åben dialog, så usikkerheder og misforståelser bliver påpeget i stedet for henkastet. Med et mere sidestillet forhold til eleven kan jeg anskue problemer indenfor faget fra elevens side, og derved opnå nye perspektiver på stoffet. Sidst, men ikke mindst, gør et mindre traditionelt lærer-elev forhold, at undervisningen bliver sjovere for begge parter.

Jeg kan undervise alle hverdage mellem kl. 17 og 21. Undervisningsstedet kan være hos dig, hos mig (Viby) eller et offentligt sted, som f.eks. Dokk1. Undervisning kan også foregå over skype, hvis det er mere belejligt for dig. Jeg kan også være til hjælp med at rette opgaver i ovenstående fag. Jeg vil ikke skrive dem for dig, men gerne hjælpe dig til at forstå hvad der kan forbedres.

Undervisning koster 120 kroner pr. time. Inkluderet i dette er forberedelsestid og transport, såfremt du bor 10 kilometer eller mindre fra Aarhus C. Hvis afstanden er større tager jeg et beskedent beløb for dette. Kontakt mig hvis i er en gruppe, som gerne vil have undervisning sammen, og så finder vi ud af en pris på det.

Kontakt mig endelig ved spørgsmål. Du kan gøre det gennem siden her, eller tage direkte kontakt på +45 26 20 77 63 eller thomas.kleven@hotmail.com.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank