Miriam

Profil til Tutor

Har dit barn en diagnose som autisme eller ADHD? Har dit barn mistet lysten til at lære/gå i skole? Har dit barn endnu ikke knækket læsekoden?

Jeg tilbyder lektiehjælp samt ekstra-dansk-boost for elever med ovenstående vanskeligheder.

Desuden kan jeg tilbyde socialtræning med jeres barn (humørregulering/personlige grænser/sprog i det offentlige rum med mere).

Alderstrin: Indskoling, Mellemtrin, Udskoling. Desuden dansk og engelsk på gymnasie-/HF-niveau. Sociale samtaler tilbyder jeg til alle aldre.
Jeg underviser privat hjemme hos jer eller på egen adresse (Sorø Kommune). I tilfælde af, at I tager med barnet, er der mulighed for at vente her med en kop kaffe og en avis, imens jeg underviser i et andet lokale.
Barnet/den unge bør møde mig inden vi aftaler undervisningforløb, da den personlige relation er vigtig, og kemien skal fungere fra start. Den første samtale er naturligvis gratis og uforpligtende.

Jeg anbefaler 2 timer om ugen som udgangspunkt, men det er naturligvis op til jer.

Jeg har 14 års erfaring i undervisning af børn med disse udfordringer i specialklasseregi, er uddannet lærer med en specialoverbygning, samt har kurser i læsevejliedning og erfaring indenfor AKT (adfærd, kontakt og trivsel).

Udover lektiehjælp/underviser tilbyder jeg a rådgive jer omkring hvordan I kan støtte jeres barn hjemme i forhold til lektielæsning og skolearbejde i øvrigt samt social adfærd.

Priser:
Undervisning/samtaler: 300,- /time. Dog med nedslag i pris ved 10 timers aftale
Transporttillæg hvis det er hos jer, og udenfor Sorø Kommune: 50,- /gang
Rådgivning: 500,- /time

venlig hilsen, Miriam

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank