Holger

Hej! Jeg hedder Holger, er 20 år og læser økonomi på KU (cand.Polit). Oprindeligt er jeg fra Aarhus men bor i dag på Frederiksberg sammen med en kammerat.
Jeg har undervist gymnasieelever på alle niveauer i matematik hele mit sabbatår gennem GoKarakter - men da jeg mener de tager for høje priser af eleven sagde jeg op og underviser nu herigennem i stedet.
Jeg har altid fundet skolearbejdet relativt overkommeligt og kom ud med et snit fra gymnasiet der kan få mig ind på alle danske uddannelser (der kræver karaktersnit). Jeg er virkelig glad for at undervise og hjælpe andre med arbejdet, da jeg både kan se eleven udvikle sig og vokse fagligt, men også fordi jeg selv opdager nye facetter og perspektiver på stoffet ved at arbejde med det på forskellige måder med forskellige elever. Jeg underviser helst de ældre klasser i folkeskolen eller på gymnasiet, da jeg bedst kan relatere til de ældre elever - og min undervisningsstil er langt fra autoritær - jeg sætter meget pris på den personlige undervisning frem for et rigidt lærer-elev forhold, da jeg personligt langt bedre kan lide at være sidestillet med eleven. Det gør bare undervisningen sjovere for begge parter, og jeg kan mærke at eleverne er mindre bange for at lave fejl og er mere ærlige med mig omkring deres forståelse af, og tanker om det faglige.
Jeg er særligt glad for undervisning i matematik - men engelsk, samfundsfag, dansk, religion og oldtidskundskab er også blandt mine stærke fag.
Jeg tager 180 kroner i timen, og underviser både personligt eller over Skype hvis det passer bedre.

Håber at høre fra dig! :)

Mvh Holger

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank