Simon

============================================ Om mig ============================================

Hej, mit navn er Simon, jeg er 20 år og studerer General Engineering på DTU. Jeg har arbejdet som tutor i 2 år og elsker jobbet lige så meget som da først jeg startede. Jeg underviser i matematik, fysik og IT.

Det bedste ved at være tutor er, at man kan se, at man gør en forskel hos dem, der har behov for det. Min undervisningsmetode bygger derudover på, at man skal forstå fremfor at lære udenad. Dels fordi udenadslære er kedeligt og langtrukkent, men også nytteløst, når man endelig står på egne ben.

Gennem mine år som tutor har jeg erfaret mig, at det er lige så vigtigt at sætte sig ned og forstå, som det er at holde pauser. De fag jeg underviser i kan være både svære og tunge at komme igennem, hvilket er derfor jeg til min bedste evne prøver at kombinere hygge og læring.

Jeg vil derudover også benytte lejligheden til at referere til noget feedback, som jeg har fået gennem et forløb hos MentorDanmark.

"""
Hej Simon,

Jeg har netop talt med Helle, som er fyldt med rosende ord om dig. Blandt andet kan nævnes, at du er fagligt enormt dygtig, velformuleret og forstår at forklare Emma tingene på en god måde. Du giver hende ikke blot fokus på resultatet, men på selve matematikken, hvilket hun var meget imponeret over. Du er desuden fleksibel, meget empatisk og er god til at være kreativ, hvis der ikke lige er noget fra skolen i kan beskæftige Jer med.

Helle var SÅ tilfreds, og nævnte, at hvis det fortsatte sådan her, så ville det være de bedste penge, hun nogensinde har givet ud.

Stor ros til dig Simon, du gør tydeligvis et rigtig flot stykke arbejde.
"""

======================================== Praktisk information =======================================

- Jeg er meget fleksibel hvad angår aftalte tider, nogengange selv på dagen - hvis det er altså er hul i kalenderen.

- Aflysninger kan selvfølgelig ikke undgås, og foretrækker det sker dagen før. Jeg har dog forståelse for, at noget uventet kan dukke op eller der har været rod i kalenderen.

- Undervisningen kan foregå hos dig, mig, DTU eller et andet sted. Det kan selvfølgelig også variere gang på gang, hvilket jeg selv foretrækker, da det er dejligt med lidt variation engang i mellem.

- Oftest plejer undervisningen at vare 2 timer, men det er kun et udgangspunkt. Tiden kan ændrer sig efter behov.

- Timepris: 250 kr

- Fag: Matematik, fysik og IT

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank