Diana

Hej!
Mit navn er Diana. Jeg er 24 år og læser til læge på Aarhus Universitet. Jeg går på 10. semester og her dermed læst i snart 5 år.

Jeg er åben over for henvendelser angående længere forløb, hjælp til enkeltstående opgaver og eksamensforberedelse. Uanset henvendelsens art, er mit hovedfokus at skabe struktur, overblik og sammenhæng i den efterspurgte opgave. Derfor lægger jeg naturligvis også stor indsats i forberedelsen til vores aftalte møder og tilpasser mig til dine behov og kompetencer for at opnå det bedst mulige resultat.

Gennem mine mange år som studerende og som underviser, har jeg stor erfaring med at gøre uforståelig teori forståelig i praksis, ved at benytte mig af gode pædagogiske og kommunikative evner. Som resultat af dette ved jeg også, hvordan indlæring struktureres på bedst mulig vis således, at de vigtigste pointer bliver helt tydelige for dig.

Som person er jeg udadvendt, optimistisk og hårdtarbejdende og jeg elsker at møde nye mennesker. Jeg har et stort personligt engagement i at lære fra mig og min interesse for medicin og naturfag giver mig en enorm drivkraft som underviser.

Stemningen vil være uformel, og det vigtigste for mig er, at du lykkes med dine mål!

Prisen pr. time aftaler vi i fællesskab, når vi har talt om undervisningens form og omfang. Den skal naturligvis være rimelig for begge parter.

Jeg glæder mig til at høre fra dig! :)

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank