Asha

Underviser med flair for matematik og statistik
Jeg elsker, at arbejde med matematik og syntes at det er et fascinerende fagområde. Jeg vil bidrage med en solid viden indenfor det matematiske samt statiske felt, som jeg ønsker at formidle, således at du også ser det spændende i faget samt fagets relevans i samfundet. Yderligere er det motiverende for mig at arbejde i et miljø, hvor der hele tiden er udfordringer.

Jeg har mere end 5 års erfaring med undervisning indenfor matematik, hvor jeg har undervist både elever fra folkeskolen men også studerende fra universitetet (lineær algebra, almen statistik) igennem MentorDanmark, Tutoren og som gymnasielærer ved Hjørring gymnasium.

It-kundskaberne i orden
I den moderne samfund vi lever i nu, hvor it-teknologien vokser drastisk, ser jeg vigtigheden som underviser, at inddrage it i undervisningen, således at du føler dig tryg ved brug af forskellige programmer samt lærer at anvende det på fornuftigvis. Nogle af de særlige kompetencer, jeg vil medtage som underviser indenfor it-området er;
• Erfaring med statistikprogram R, da jeg gennem min studie tid har udført databehandling i programmet.
• Erfaring med programmet GeoGebra, idet jeg har brugt programmet, som underviser på Hjørring Gymnasium.
• Erfaring med regnearket Microsoft Excel, da jeg gennem min studietid på biologi har anvendt programmet til indsamling af data.
• Mindre bruger af Maple og Matlab, idet jeg har brugt programmerne til enkle kurser igennem min bacheloruddannelse i matematik på Aalborg universitet.

Kort om mine fremtidsplaner
Jeg færdiggjorde min bachelor i matematik med retning i statistik i år 2015. På tidspunktet er jeg igang med at tage en to-fags kandidat i matematik og biologi, som jeg bliver færdig med til januar 2019. Jeg har valgt at inddrage biologi i mit kandidat forløb, da jeg savnede at anvende de forskellige modeller, som jeg lærte på mit matematikstudie. Min fremtidsdrøm er at arbejde indenfor matematik, statistik og biologi. Udover at studere i hverdagen bruger jeg tiden til at være sammen med familien samt venner og underviser cirka 2 timer hver anden uge.

Jeg tilbyder undervisning i Aalborg, Aars eller online. Har I spørgsmål er I meget velkommen til at kontakte mig.

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank