Simon

Hej, jeg hedder Simon og er 23 år. Til dagligt studerer jeg International Business and Politics på Copenhagen Business School, hvor jeg afslutter min bachelor til sommer. Jeg har tidligere været hos tutoren.dk, men da jeg de seneste 7 måneder har været bosat i Sydney (Australien) var jeg nødt til at holde en pause.

Jeg synes at tutoren.dk er et fremragende koncept, som giver mulighed for at arbejde og forbedre sine faglige kompetencer på de områder hvor det er nødvendigt. Derudover er det en rigtig fornuftig mulighed for at tage udgangspunkt i den enkelte person, så man kan skræddersy undervisningen og dermed tilgodese den enkelte elevs særlige behov.

Jeg vil gerne undervise her fordi, at jeg virkelig respekterer folk som vil yde en ekstra indsats, og mine personlige erfaringer siger, at det i sidste ende betaler sig. Jeg ved hvordan det faglige i skolen til tider kan virke uoverskueligt og udfordrende, men jeg kan også garantere, at man med lidt struktur og træning kan nå meget længere end man selv er klar over - det vil jeg gerne hjælpe dig med! Om det er hjælp til afleveringer eller om det i højere grad er dag-til-dag lektier er ikke noget problem - vi kan finde en løsning til begge dele.

Jeg kan undervise i en række forskellige fag:
- Engelsk
- Dansk
- Tysk
- Historie
- Samfundsfag
- Matematik (dog helst ikke på mere end hvad der svarer til B-niveau på gymnasiel uddannelse)
- Erhvervsøkonomi

Udover at min nuværende uddannelse er centreret omkring mange af ovenstående fag, har jeg topkarakter i alle fagene fra Gymnasiet. Desuden foregår min uddannelse udelukkende på engelsk, så jeg er flydende i både mundtlig og skriftlig engelsk.

Jeg er ret fleksibel ift. mødested. Det kan foregå hos dig, mig, eller på offentlige institutioner - alt efter aftale.

Prisen er 200DKK/time.
Krav om minimum en sammenhængende time.

Hvis du/i sidder med nogle spørgsmål, så kontakt mig endelig.
Ellers ser jeg frem til at høre fra dig :-)

Venlige Hilsner
Simon

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank