Maja

Mit navn er Maja Mortensen og jeg er 30 år gammel.

Jeg nyuddannet tekstildesigner og har derudover en tidligere BA i Musikvidenskab og Kulturstudier fra Københavns Universitet. Jeg har almen gymnasial eksamen fra Sorø Akademi, hvor jeg studerede Musik A og Matematik A+. Tilmed har jeg arbejdet som musiklærer på musik- og ungdomsskole i over 7 år, med undervisning i sang, klaver, kor og sangskrivning.

Jeg er åben over for henvendelser angående længere eller kontinuerlige forløb, hjælp til enkeltstående opgaver og eventuel eksamensforberedelse. Uanset henvendelsens art, er mit hovedfokus at skabe struktur, overblik og sammenhæng i den efterspurgte opgave.

Jeg tilpasser mig til, og tager udgangspunkt i, den enkelte elevs behov, efterspurgte hjælp, kompetencer og niveau, for at opnå det bedst mulige resultat.

Jeg underviser hovedsageligt i fagene: Dansk, Engelsk, Musik, Billedkunst, Håndarbejde, Samfundsfag, Historie, men også Filosofi, Matematik og Naturfag.
I forlængelse af dette kan jeg også undervise i opgaveskrivning, og hvad det vil sige, at skrive en god opgave. Derudover kan jeg også hjælpe, hvis der er behov for det, i forbindelse med mundtlige eksaminer.

Du er velkommen til at spørge ind til specifikke fag/områder, hvis du ønsker nærmere info. Jeg er altid åben over for nye udfordringer.

Gennem mine mange år som studerende og som lærer, har jeg stor erfaring med at gøre uforståelig teori forståelig i praksis, ved at benytte mig af gode pædagogiske og kommunikative evner. Som resultat af dette ved jeg også, hvordan indlæring struktureres på bedst mulig vis således, at de vigtigste pointer bliver helt tydelige for eleven.

Jeg tilbyder gerne lektiehjælp og undervisning til både enkeltpersoner og grupper, hvilket kan foregå hos mig på Christianshavn, eller hos dig, afhængig af individuelle aftaler.
Min timepris er 250 kr i timen (dertil kommer eventuel supplerende betaling for forberedelsestid, så eleven kan få den mest optimale undervisning).
Herudover tager jeg forbehold for ekstra tillæg på 50-100 kr i forbindelse med eventuelle transportudgifter udenfor København.

Jeg glæder mig til at høre fra dig/jer.

Venligst,
Maja

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank