Lasse

Mit navn er Lasse. Jeg er 19 år gammel og studerende i 3. g på Støvring Gymnasium med studieretningen Engelsk A, Mat B og Samf B - samt Musik og Fransk valgt op på A-niveau. Foreløbigt med et gennemsnit på 11.1.
Udover det obligatoriske gymnasiale arbejde, er jeg blevet udvalgt til Nordjyske gymnasiers talentakademis humanistiske forløb. Jeg har spillet hovedrollen i gymnasiets årlige musical og jeg har øvet lyrisk kontribution for skolebladet og en enkel gang sågar for rektor i form af et digt til ære for Ole Henriksen (en mangeårig velgører for skolen).
Jeg har en stor interesse i litteraturhistorie, der rækker udover gymnasiets pensum og har således en forkærlighed for især Dostojevskij, Shakespeare og Tom Kristensen.
Jeg har spillet musik siden 3. klasse og har gennem tiden medvirket i musicals og teaterforestillinger, både i orkestergraven og på scenen, samt spillet i forskellige bands - blandt andet på SPOT og Nibe festival. Derudover har jeg også undervist i klaver i mit lokalområde siden 1. g.

Jeg har erfaring med undervisning. Jeg udøver på en daglig basis lektiehjælp og rådgivning til mine klassekammerater og har også erfaring med yngre elever helt ned til indskolingsalderen i forbindelse med min klaverundervisning. Jeg har gået på Østhimmerlands Ungdomsskole for det kreative og kunstneriske og kan således, udover et højt fagligt niveau, tilbyde kreative og alternative anskuelsesvinkler på skolearbejdet.

Jeg tilbyder lektiehjælp med opgaver, lektier og afleveringer fra gymnasiet og folkeskolen i følgende fag:
- Dansk A
- Engelsk A
- Musik A
- Historie A
- Samfundsfag B
(Derudover kan jeg tilbyde hjælp til tværfaglige opgaver som AT, DHO, SRO og SRP)

Jeg kan undervise/hjælpe dig her på siden, via Skype eller i VIRKELIGHEDEN (hvis du bor i Aars, Støvring, Skørping, Nibe eller Aalborg).
Min pris 120 kr. i timen (samt eventuelle transportudgifter).

Hvis jeg kan hjælpe dig, kan du kontakte mig gennem siden eller på min e-mail - lasseskovsager@gmail.com.
Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Venlig hilsen
Lasse

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank