Lars

Jeg har hjulpet med opgaver og forskellige fag i mere end otte år og haft utallige elever og studerende. I dag er det overvejende elever på gymnasielt niveau samt studerende med BA-opgaver og specialer på universitetet, opgaver på seminarier, voksenuddannelser mv., jeg er tutor for.

Jeg coacher og vejleder, underviser og retter opgaver, hjælper med opgaveløsning, større skriftlige opgaver, vejledning og undervisning samt træning til mundtlig og skriftlig eksamen. Jeg kan yde hjælp ved større tværfaglige opgaver så som projektopgaven, DHO, SRO, SSO, AT og SRP.

Kvalitativ og kvantitativ metode og videnskabsteori kan jeg hjælpe med. Jeg har styr på det engelske og kan hjælpe med abstract og f.eks. oversættelser, og jeg kan læse korrektur på dine tekster.

Med min faglige og undervisningsmæssige erfaring kan jeg hjælpe med at gøre kompliceret teori forståelig på en pædagogisk og struktureret måde, så de vigtige punkter står klart og tydeligt for dig. Jeg yder hjælp til enkeltstående opgaver og eksamensforberedelse, og vi kan også lave længere, kontinuerlige forløb,

På gymnasialt niveau kan jeg vejlede i samfundsfag, dansk, historie, engelsk, psykologi, retorik, mediefag, religion, samtidshistorie, oltidskundskab, filosofi, geografi, økonomi, religionsvidenskab. Hjælp til analyse af litterære tekster, dansk sprog, grammatik og retstavning, mundtlig engelsk og skriftlige opgaver i engelsk. At skrive en god opgave, skabe struktur og sammenhæng i opgaven,

Jeg kan også yde hjælp i jobsammenhænge, hvor du har brug for vejledning eller professionel feedback, f.eks. når det handler om at skrive klare, fængende og overbevisende tekster og formidle stoffet bedst muligt.

Mine priser varierer ift. niveau og akademisk sværhedsgrad, så det er noget vi aftaler nærmere. Bor du i Københavnsområdet kan vi mødes hos dig eller evt. på et bibliotek el. lign. Vejledningen kan også foregå online, hvilket vil være billigere for dig.

Uddannelsesmæssigt har jeg både en akademisk og en læreruddannelse.

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank