Anne

Mit navn er Anne, jeg er 27 år gammel og uddannet psykolog. Jeg har læst min Bachelor i Leeds (England), hvor jeg også har læst min forskningskandidat (MRes Psychology). Herefter vendte jeg tilbage til Danmark for at tage min danske psykologikandidat, som jeg færdiggjorde i foråret 2017. Jeg er nu ansat som Psykolog og PhD studerende hos Region Sjælland, hvor jeg er en del af et stort psykoterapeutisk forskningsprojekt.

Jeg taler og skriver flydende engelsk og har arbejdet akademisk på engelsk i snart syv år. Jeg har igennem min forskningskandidat opnået erfaringer med kvantitativ, kvalitativ og mixed methods metoder indenfor det sundhedsvidenskabelig/samfundsvidenskabelige område. Jeg er erfaren i brugen af den statistiske software SPSS.

Jeg kan undervise i metode, psykologi, sundhedsvidenskabelig forskning, præsentationsmetode, studieteknik og skriftlig engelsk fremstilling på universitetsniveau (herunder korrekturlæsning).
Jeg kan undervise i alle samfundsfaglige fag, psykologi, engelsk, eksamensforberedelse og hjælp til større opgaver på gymnasie niveau.
Jeg kan undervise i engelsk, dansk og samfundsfaglige fag på folkeskoleniveau.

Som psykolog kan jeg også behandle eksamensangst og præstationsangst i alle aldersgrupper (angstbehandling ligger i et højere prisniveau, kan aftales alt efter det pågældende forløb)

Som person er jeg udadvendt, optimistisk og hårdtarbejdende, jeg elsker at møde nye mennesker og lære fra mig.

Undervisningen foregår enten ved at mødes på Københavns hovedbibliotek eller via skype eller chat. Skriv for prisliste.

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank