Lasse

Undervisning på dit niveau

Mit navn er Lasse, jeg er 20 år gammel og dimitterede i juni fra Aarhus Katedralskole (med et snit over 11). Jeg har altid interesseret mig for at undervise. Jeg har i løbet af mit gymnasieforløb været ansat på skolen som lektiehjælper og er nu ansat som lærervikar på Mårslet Skole. Mit kompetenceområde er de naturvidenskabelige fag, primært kemi, fysik og matematik. Desuden underviser jeg også i NV og biologi. Jeg har søgt diverse faglige udfordringer, der hører under mine fag, f.eks.:

-Vinder af Lundbecks Drughunter Dysten (Biologi), 2016

-Finaledeltager ved dansk kemi OL, 2017

-Deltager i Projekt Forskerspirer ved KU & AU med projektet Laser Orbital Debris Removal (Fysik), 2016

Under mit gymnasieforløb blev jeg desuden tildelt flere legater, bl.a. grundet faglig udmærkelse i de naturvidenskabelige fag. Jeg er derudover ansat hos DinTutor, hvorigennem jeg yderligere har erfaring med privatundervisning. Jeg er udadvendt og elsker at lære fra mig. Også gennem mit tidligere job som lektiehjælper, har jeg erfaring med at hjælpe elever til at forstå stof, som de har meget svært ved. Jeg underviser normalt gymnasieelever, men kan også sagtens undervise folkeskoleelever.

Derudover vil jeg rigtig gerne hjælpe med at rette give feedback og afleveringer i kemi, fysik, matematik, biologi og engelsk eller større opgaver så som SRO eller SRP. Jeg vil ikke skrive dem for dig!!

Jeg er fleksibel - jeg vil helst undervise hos dig, men kan også sagtens undervise hos mig eller et offentligt sted, f.eks. Dokk1. Alternativt kan jeg hjælpe online, f.eks. over Skype ved hjælp af skærmdeling, såfremt du ikke bor i Aarhus omegn. Jeg tager 180,- i timen, her er forberedelse inkluderet, og transport såfremt du ikke bor over 10 km fra mig, ellers tager jeg et beskedent beløb afhængigt af afstanden.

Jeg er fleksibel og undervisning om aftenen er ikke et problem såfremt dette ønskes. Jeg kan kontaktes over mail: lasse.juul@outlook.dk, samt over mobil: 20530062 eller 31751182.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Mvh Lasse

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank