Lasse

Mit navn er Lasse, jeg er 21 år gammel og dimitterede i 2017 fra Aarhus Katedralskole (med et snit over 11). Jeg har arbejdet som lærervikar og undervist herigennem siden. Til dagligt læser jeg medicin på AU på 1. semester. Jeg har altid interesseret mig for at undervise, og har i løbet af mit gymnasieforløb været ansat på gymnasiet som lektiehjælper. Mit kompetenceområde er de naturvidenskabelige fag, primært matematik, fysik og kemi. Desuden underviser jeg også i NV, bioteknologi, biologi og engelsk. Jeg har søgt diverse faglige udfordringer, der hører under mine fag, f.eks.:

-Vinder af Lundbecks Drughunter Dysten (Biologi), 2016

-Finaledeltager ved dansk kemi OL, 2017

-Deltager i Projekt Forskerspirer ved KU & AU med projektet Laser Orbital Debris Removal (Fysik), 2016

Under mit gymnasieforløb blev jeg desuden tildelt flere legater, bl.a. grundet faglig udmærkelse i de naturvidenskabelige fag. Jeg er derudover ansat hos DinTutor, hvorigennem jeg yderligere har erfaring med privatundervisning. Jeg har efterhånden undervist over 50 elever, og har senest arbejdet som tutor på fuld tid i eksamensperioden. Jeg er udadvendt og elsker at lære fra mig. Også gennem mit tidligere job som lektiehjælper, har jeg erfaring med at hjælpe elever til at forstå stof, som de har meget svært ved. Jeg underviser normalt gymnasieelever, men kan også sagtens undervise folkeskoleelever m.m.

Derudover vil jeg rigtig gerne hjælpe med at rette eller give feedback på afleveringer i kemi, fysik, matematik, biologi, bioteknologi og engelsk eller større opgaver så som SRO eller SRP. Jeg vil ikke skrive dem for dig!

Jeg er fleksibel - jeg vil helst undervise hos mig i Øgadekvarteret, Aarhus, men kan også sagtens undervise hos dig eller et offentligt sted, f.eks. Dokk1. Alternativt kan jeg hjælpe online, f.eks. over Skype ved hjælp af skærmdeling, hvis ikke du bor i Aarhus omegn. Jeg tager 250,- i timen, her er forberedelse inkluderet, og transport såfremt du bor i Aarhus C, ellers tager jeg et beløb for transport afhængigt af afstanden. Jeg underviser også grupper på 2-3 elever, her deler i bare prisen.

Undervisning om aftenen er ikke et problem såfremt dette ønskes. Jeg foretrækker at blive kontaktet over SMS, men kan også fanges på mail, telefon eller gennem siden: lasse.juul@outlook.dk, +4520530062. Ved henvendelse kan vi aftale en uforpligtende prøvetime, hvor vi diskuterer dine behov, og du får mulighed for at prøve min undervisning af.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Mvh Lasse

Lasse

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank