Mads

Hej! Mit navn er Mads og jeg er 19 år gammel. Jeg kommer fra Gentofte, og jeg elsker fodbold, tennis og nærmest al anden sport. Jeg er smilende og altid i et godt humør :)

Jeg blev student i 2017 fra Gammel Hellerup Gymnasium, hvor min linje bestod af matematik A (12), biologi A (12) og idræt (12). Personligt har jeg altid nydt at have fagene biologi og matematik, da jeg altid har fundet dem utrolig spændende. Til næste år har jeg planer om at læse videre som folkeskolelære, hvor jeg skal undervise i mine linjefag. Ved siden af mine tre år i gymnasiet har jeg haft et regelmæssigt job som tennistræner, hvilket jeg har været utrolig glad for. Jeg er meget tålmodig, og har lært at forklare de samme ting på mange forskellige måder.

I skolen har jeg haft til tider haft problemer med at sig noget i humanistiske fag, hvor jeg ikke har været lige så stærk fagligt som i de naturvidenskabelige fag. Jeg føler jeg vil kunne sætte mig ind i hvordan du har det, hvis du er nervøs for at sige noget, og give dig et par gode tips, så du får hånden mere op i timerne.

Jeg er meget fleksibel, og er frisk på at hjælpe dig de dage der passer dig bedst.

Jeg tilbyder både regelmæssig hjælp, men også enkeltaftale, hvis det er mindre ting

der skal indhentes.
Yderligere hjælper jeg også gerne med afleveringer eller lignende.
Min pris er 200 kr. i timen

Hvis det er muligt, vil jeg inden vi mødes bede dig om at sende det stof du gerne vil arbejde med, så jeg kan være forberedt til vores arbejde.

Håber på du er klar til at arbejde!

Mvh Mads

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank