Julie

Hej!
Jeg er en pige på 26 år, der tilbyder engelskundervisning. Jeg er ved at færdiggøre min kandidat i engelsk på Aarhus universitet (sidefag i idræt). Jeg har haft privatelever de sidste 2,5 år og det sidste halve år har jeg arbejdet deltid som gymnasielærer i engelsk på et gymnasium i Aarhus. Jeg har på universitetet haft underviserprofilen med fokus på indlæring af fremmedsprog. Derudover har jeg undervisningserfaring fra Pluscamp, hvor børn (10-16 år) som kæmper med engelsk har kunnet få ekstra hjælp i en uge i sommerferien. Her har der været fokus på alternative læringsmetoder udenfor klasseværelset.

Jeg går meget op i at blande traditionel undervisning med alternative ting alt efter hvordan eleven bedst lærer (visuelt, auditivt, logik). Så uanset om det er grammatikken, udtale, læsning eller bare lektierne, der skal arbejdes på, så har jeg nogle gode redskaber.

Jeg har haft elever fra 3. klasse og opefter - også voksne, der havde brug for undervisning til arbejdsformål.

Det er vigtigt for mig at skabe nogle trygge rammer for eleven, så der er mulighed for den mest optimale læring. Mange elever mangler også selvtilliden - det skal der være plads til at udvikle.

Jeg tager kun elever i eget hjem - på Langenæs i Aarhus C.

Jeg håber på at høre fra jer :-)

Venlig hilsen Julie

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank