Rikke

Mit navn er Rikke Lund Mortensen, jeg er 26 år gammel.

Jeg er uddannet Cand.Merc.Kom. med speciale i international business og kommunikation fra Copenhagen Business School.

Der udover har jeg en bachelor i Interkulturel Markedskommunikation (BA IMK) også fra CBS. Jeg har en almen gymnasial eksamen fra Sorø Akademi Skole, hvor jeg studerede Matematik A, Samfundsfag A og Engelsk B.

Over en længere periode har jeg boet i USA, hvilket har gjort mig flydende i engelsk i både skrift og tale.

Jeg har flere års erfaring som underviser for både folkeskoleelever og gymnasieelever – og begrænset erfaring med bachelor studerende. Jeg har erfaring med både længere, kontinuerlige forløb, hjælp til enkeltstående opgaver og eksamensforberedelse.

I min undervisning lægger jeg vægt på at skabe struktur og sammenhæng i den efterspurgte opgave og jeg vil altid tilpasse mig til, og tage udgangspunkt i, den enkelte elevs behov, efterspurgte hjælp, kompetencer og niveau for at opnå det bedst mulige faglige resultat. Med mine gode pædagogiske og kommunikative evner, har jeg erfaring med at gøre uoverskuelig, kompleks og uforståelig teori forståeligt så de vigtigste pointer bliver klare for eleven.

Jeg underviser hovedsageligt i humanistiske fag som: Dansk, Engelsk, Samfundsfag og Historie. Herunder også AT-forløb og SRP.
Derudover underviser jeg gerne i: Matematik, religion og erhvervsøkonomi.
I forlængelse af dette underviser jeg også i opgaveskrivning, og hvad det vil sige at skrive en god opgave. Ligesom jeg underviser i præsentationsteknik og forberedelse til mundtlige eksamener.

Er dit fagområde ikke nævnt her er du altid velkommen til at kontakte mig, da jeg altid er åben over for nye udfordringer.

Jeg tilbyder lektiehjælp og undervisning til både enkelpersoner og grupper, som enten kan foregå hos mig i København K, eller hos dig afhængig af individuelle behov.

Min timepris er 250kr. i timen (derudover kommer eventuel supplerende forberedelsestid, så eleven kan få den mest optimale undervisning).
Dog tager jeg forbehold for ekstra tillæg på 50-100kr. i forbindelse med eventuelle transportudgifter.

Jeg glæder mig til at høre fra dig/jer.

Med venlig hilsen

Rikke Lund Mortensen

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank