Oscar

Kære elev!

Mit navn er Oscar, og jeg har oprettet mig på dette forum, for at hjælpe elever på alle niveauer i deres uddannelse. Jeg er 22 år, studerer i København, og har 3-4 års erfaring som tutor for elever i folkeskolen såvel som gymnasiet. Ydermere har jeg et nuværende gennemsnit på 11,0, hvilket naturligvis er en stor sjældenhed på universitets niveau, hvilket gør mig særligt egnet til at være behjælpelig.

Samtidig er jeg især god til at gøre gymnasiestof mere overskueligt, da gymnasielærere har en tendens, til ikke at kunne formidle fagstof på en simpel måde for alle. Pt. yder jeg kun lektie/opgave hjælp online, hvilket foregår via. skype, E-mail eller hvad end eleven må foretrække. Min, samt alle mine elever's erfaring er, at det fungerer rigtig godt med blot at kigge på materialet over nettet, da det oftest er mere fleksibelt og komfortabelt for eleven.

Mht. fag, kan jeg hjælpe med at rette og skrive opgaver i Engelsk, Dansk, Mediefag, Historie, Samfundsfag, Religion, Oldtidskundskab.

P.t. tager jeg 90-110 kr. i timen, afhængig af, hvad der skal laves. Jeg er meget fleksibel mht. tider, så skriv endelig :-)

Hav en herlig dag!

- Bedste hilsner,
Oscar.