Eske

-Om mig:

Mit navn er Eske Hjorth, jeg er 22 år gammel og læser biologi på Aarhus universitet (4 semester). Jeg har ageret lektiehjælper/tutor i snart 2 år, hovedsageligt med biologi på gymnasialt niveau- heri udmærker jeg mig i at skabe overblik over materialet, optimere egen informationssøgning samt tålmodig og grundig gennemgang af fundamentale emner/figurer i emnet. Jeg tilbyder yderligere gennemlæsning og rettelse af skriftlige opgaver eller hjælp til forberedelse af mundtlige fremlæggelser - Jeg kan både mødes fysisk ved mig selv (Central Horsens), på egen adresse eller et offentligt mødested samt online over medier så som Skype, Messenger, Mail, Telefon mfl.

-Der tilbydes hjælp i:

Folkeskole: Biologi, Fysik, Kemi, matematik, Naturteknik.
Gymnasialt: Biologi (CBA), Fysik (C), Kemi (CB), Matematik (CB), Geografi (C), Psykologi (B)

Hvis der ønskes hjælp i andre fag, kan jeg kontaktes med eventuel pensum, så vurderer jeg om det er noget jeg kan tilbyde kvalificeret hjælp med.

-Generelt:

Min timeløn er 200kr-, men ved behov for fast hjælp over længere perioder, kan en individuel pris fastligges. Yderligere ville jeg foretrække at modtage pensum, som du skal have hjælp med, så jeg kan forberede mig målrettet.

Jeg håber at kunne hjælpe dig igennem dit studie.

Venligst
Eske Hjorth
Tlf. 60157677

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank