Petur

Cand. mag. i engelsk og filosofi. Forfatter, uni- og gymnasieunderviser, anmelder.

Jeg tilbyder privat- og gruppeundervisning ansigt til ansigt (Nordjylland) og over chat/Facebook. Timepris starter omkring 300 kr. men afhænger af opgave, afstand og elevs situation. Første halve time er i fleste tilfælde gratis. Fast beløb kan også aftales.

Erfaring: Jeg har undervist engelsk, litteraturstudier og kreativ skrivekunst på blandt andet Aalborg Universitet, Aalborghus Gymnasie, Skive Handelsskole og Gl. Lindholm Skole. Derudover er jeg forfatter på engelsk under navnet Petur HK. Jeg er i øjeblikket tekstforfatter, korrekturlæser og oversætter for forskellige virksomheder over hele landet. Jeg har omkring fire års erfaring som personlig tutor.

Mine ekspertiser er skønlitteratur, grammatik, punktsætning og effektiv skrivekunst. For en mere uddybende liste, se nedenfor.

Jeg tilbyder hjælp med:
- Engelsk på folkeskole-, gymnasie- og universitetsniveau
- Grammatik på alle niveauer
- Punktsætning
- Analyse
- Skønlitteratur, musik og film
- Research og kildesøgning
- Essay, projekt og andre former for opgaveskrivning, herunder analyse, tolkning, perspektivering, symbolisme, opgaveopsætning
- Korrekturlæsning
- Oversættelse
- Argumentation

Engelsk er et sprog, som alle unge vokser op med, og af den grund er sproget også en mere naturlig del af ens hverdag (uanset hvor sikker eller usikker man er, når det kommer til grammatik og forståelse), end det nogensinde har været før.

Derfor lægger jeg fokus på at starte enhver session med udgangspunkt i det, du/dit barn allerede kan. Det vil sige, at når vi for eksempel lærer grammatik, så lærer vi det bedst ved først at bruge sproget sådan, som vi ser det i film, læser det i bøger, hører det i musik og så videre. Derefter opbygger vi det grammatiske sprog ovenpå.

Når det kommer til grammatik (om det er engelsk eller dansk eller et tredje sprog) så er udfordringen nemlig sjældent sproget; udfordringen er betydningen af de forskellige grammatiske termer (dvs. det grammatiske sprog). Første skridt er altid det skridt man tager, når man indser, Hey, jeg kan faktisk det her bedre, end jeg troede.

Det er her, man lærer bedst, og det er her, vi starter.

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank