Julie

SPRECHEN SIE DEUTSCH? SEHR GERN!

.. netop derfor tilbyder jeg dig eller dit barn lektiehjælp i tysk.

Mit navn er Julie og jeg er færdiguddannet Cand Scient. fra Syddansk Universitet med fagkombinationen: ’Idræt & sundhed’ og tysk.

Jeg har det sidst års tid været på barsel – og min datter er netop begyndt i vuggestue.
På nuværende tidspunkt er jobsøgende - og jeg ønsker en jobfunktion som gymnasieunderviser. Eftersom de fleste stillinger til gymnasieskolen først besættes pr. 1. August har jeg nu ½ år, hvor jeg gerne vil holde mig ved ilden og dele ud af al min viden.

Derfor tilbyder jeg lektiehjælp! Jeg holder utroligt meget af det tyske sprog og den tyske litteratur, kultur og historie – og jeg kan ikke forestille mig noget bedre end at lære fra mig. Jeg har været bosat en længere periode i Berlin – min favoritby over alle - hvor jeg har arbejdet med projekter for børn og unge i en stor sportsorganisation.

Undervisning har altid været mit store interessefelt – og jeg har derfor fra mine tidligere jobs adskillige formidlingserfaringer i rygsækken. Igennem et par år fungerede jeg som vikar på en Friskole. Her beskæftigede jeg mig med forskellige målgrupper og forskellig fagområder, og dette job har kun bidraget positivt til min lyst til i fremtiden at skulle arbejde med unge mennesker som gymnasieunderviser.

Modsat skolens faste rammer planlægger vi i fællesskab rammerne for din lektiehjælp. Det kan enten foregå i fysiske rammer eller via mail og Skype. Det kan være fast en gang om ugen eller i perioder f.eks. ved opgaver eller op til en eksamen. Jeg finder det vigtigt, at undervisningen udføres i samarbejde og vi vil derfor den første gang lave en forventningsafstemning således, at vi sikrer os, at du opnå de mål, du ønsker. Derefter strikker vi et forløb sammen, som passer til dig og dine behov - og så vi arbejder på præcis dine udfordringer. Formålet med lektiehjælpen er, at din motivation vokser, karaktererne stiger og at du får et selvtillidsboost.

Ønsker du en underviser, der fokuserer på det ene fag - tysk - så tøv ikke med at kontakt mig. Jeg hjælper også gerne med glæde, hvis der skulle være interesse i viden om bevægelse og sundhed.

Jeg glæder mig til at møde dig - og ikke mindst til at indgå et konstruktivt samarbejde.

Med venlig hilsen
Julie

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank