Liv

OBS: Hvis man har brug for akut undervisning i eksamensperioden, skal man lige være opmærksom på at at jeg ikke er gymnasielærer i historie, og kender derfor ikke enkelte pensum. Jeg kan derfor primært hjælpe med metodiske, kildekritiske analyser af eksamensspørgsmål, men ikke nødvendigvis med den tætvævede viden om specifikke historiske begivenheder/perioder, man opbygger over tid.

---

Jeg tilbyder lektiehjælp til elever i 9-10 klasse i folkeskolen, på ungdomsuddannelser og til personer der har lyst til at lære om kunsthistorie.

Hvilke fag: Dansk, historie, oldtidskundskab, filosofi, engelsk, tysk, SRP, AT, projektopgaver

Min baggrund:
Jeg er uddannet med en bachelorgrad i kunsthistorie fra Københavns Universitet, med fag i komparative kulturstudier og minoritetsstudier - med særlig fordybning i metode og tekstopbygning. Kunsthistorie har dybe rødder i humanistiske fag som bl.a. billedkunst, historie, filosofi, arkitektur, og antropologi, og jeg har redskaber til at hjælpe med analyser og projekter i fag som disse.

Jeg har vejledt og hjulpet universitetsstuderende igennem eksamensprojekter, undervist og holdt oplæg om kunst- og kulturvidenskab i et galleri i København og på en kunstskole for unge i Berlin. Derudover har jeg boet i Tyskland i et år, og jeg taler nu tysk flydende. Derfor kan jeg hjælpe med at bryde hæmningerne i forhold til at snakke sproget og formulere sig mere frit mundtligt og skriftligt. Grammatikken kommer løbende efter man har startet med at tale sproget.

Derudover er jeg venlig og tålmodig, og jeg ved at læring er et samarbejde :) Når vi støder på områder hvor det ikke giver mening, eller hvor det ser for uoverskueligt ud, er jeg altid interesseret i hvor og hvorfor forståelsen sætter sig fast hos den enkelte person. Så kan vi derfra læse videre på den måde der passer bedst. Ofte handler det om at stoppe op og læse langsommere og mere i dybden.

Undervisningen kan foregå hjemme hos mig på Nørrebro, på biblioteker eller læsesale i Københavnsområdet. Pris, 150 kr i timen.

Bedste hilsner fra Liv

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank