Søren

Hej

Hvis du har brug for sparring, kritik og/eller vejledning, så vil jeg meget gerne tilbyde min hjælp!

Jeg er 25 år gammel, har en bachelorgrad i Filosofi fra Aarhus Universitet i 2015. For tiden arbejder jeg dels på en filosofisk coffee-table-bog og nogle kandidat-ansøgninger til udlandet. Fremadrettet vil jeg gerne tjene en masse penge på at skrive lange artikler og spændende bøger, så jeg søger ind på kandidater i journalistik.
Når jeg har fri spiller jeg basket eller prøver på at gøre mig klogere og mere finkulturel ved at læse en masse prætentiøse bøger. Favoritter er Gabriel Garcia Marquez, Albert Camus og Dostojevski.

At gå i skole har altid faldet mig forholdsvist let, hvorfor jeg også har anstændige karakterer fra alle uddannelsestrin, 10,4 fra gymnasiet (samfundsfaglig-sproglig) og 10,1 fra min bachelor i filosofi, hvor jeg læste journalistik som tilvalg.
Det er altså i stor udstrækning de skriftlige og samfundsfaglige emner, hvor jeg er bedst. Jeg vil derfor også meget gerne læse en allerede færdigskreven opgave igennem og komme med forslag til rettelser.

Jeg har tidligere taget tutor-gerningen på mig af to omgange og har ca. 2,5 års erfaring. Specielt de længere forløb med fx SRP eller AT-opgaver er sjove at være en del af, synes jeg. Men jeg vil også gerne være fast lektiehjælper, hvis du har brug for et karakter-hop i et fag. Udover tutor-gerningen har jeg også ad flere omgange været pædagogmedhjælper, både for børn og handicappede, så jeg kan med god samvittighed sige, at jeg kan være MEGET tålmodig, når der er brug for det :-)

Min pris er 150/timen, og ved evt. transport dækkes dette også af dig.

Jeg håber at høre fra dig og kan kontaktes på
Tlf: 28837500
Mail: steensigjakobsen@hotmail.com

Mange hilsener
Søren

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank