Sisse

Jeg har været privatlærer i spansk i 8 år, og jeg har undervist i spansk og dansk for udlændinge. Jeg har undervist børn, unge og voksne fra begynder- til højniveau, og jeg har opnået enestående resultater.

I min undervisning vil der være fokus på grammatik, samtale, udtale, lytteforståelse, skriftlige opgaver og ordforråd, og jeg sørger for, at vi tager fat på de emner, som volder netop dig problemer. På højniveau kan vi desuden inddrage oplæg med dertil diskussion i kontekst på fremmedsproget.

Jeg har indsigt i de grammatiske og sproglige forskelle, der er mellem spansk fra Spanien og Latinamerika, og jeg kan tilrettelægge undervisningen efter dit ønske om at lære spansk fra Spanien eller Latinamerika.

Desuden har jeg erfaring med at hjælpe gymnasieelever i spansk og tilrettelægge undervisningen efter deres pensum og eksamen.

Jeg har et stort personligt engagement i mine elevers indlæring og deres interesse i spansk og dansk giver mig en enorm drivkraft som lærer. Jeg synes, at grammatik er fascinerende, og jeg nyder at fordybe mig i de grammatiske regler og deres anvendelse, og derudover elsker jeg at videregive min viden både om sprog såvel som kultur i Spanien, Latinamerika og Danmark.

Da jeg har 8 års erhvervserfaring, har jeg opnået gode pædagogiske kvalifikationer i formidling af den spanske og danske grammatik, og jeg ved, hvor de studerendes svagheder ligger. Jeg har altid, udover de anvendte lærebøger og digitale medier i undervisningen, udarbejdet ekstra grammatisk materiale, hvis jeg mente, at den studerende havde brug for ekstra træning i bestemte dele af grammatikken. Derudover har jeg løbende testet mine elever i gennemgået grammatik, dog kun hvis eleven ønskede det. Mine elever har været meget glade for mine pædagogiske kompetencer, min åbenhed, personlige engagement, positive energi og tålmodighed.

Udover arbejdet som privatlærer, har jeg også arbejdet som tolk og translatør i spansk og dansk de sidste 10 år både i Danmark og Chile. Jeg har boet i Chile i 7 år og spansk er en naturlig del af min hverdag, da jeg bor med min chilenske mand.

Jeg er i øjeblikket ved at tage min kandidat i spansk ved Århus Universitet med henblik på at undervise i spansk på gymnasieniveau.

Jeg bor i Hobro, og jeg kan undervise her eller over Skype.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank