Sisse

Jeg har været privatlærer i 7 år, og jeg har undervist i spansk, dansk og engelsk. Jeg har undervist børn, unge og ældre fra begynder - til højniveau, og jeg har opnået enestående resultater.

I min undervisning har vi bl.a. fokus på grammatik, lytteforståelse, samtale, skriftlige opgaver og ordforråd, og jeg sørger for, at vi tager fat på de emner, som volder netop dig problemer. På højniveau kan vi f.eks., efter elevens ønske, inddrage oplæg med dertil diskussion i kontekst på fremmedsproget.

Jeg har et stort personligt engagement i mine elevers indlæring og deres interesse i spansk, engelsk og dansk giver mig en enorm drivkraft som lærer. Jeg synes, at grammatik er fascinerende, og jeg nyder at fordybe mig i de grammatiske regler og deres anvendelse, og derudover elsker jeg at videregive min viden både om sprog såvel som kultur i Spanien, Latinamerika, Danmark, USA eller England.

Jeg har indsigt i de grammatiske og sproglige forskelle, der er mellem spansk fra Spanien og Latinamerika, og jeg kan tilrettelægge undervisningen efter elevens ønske om at lære spansk fra Spanien eller Latinamerika.

Da jeg har 7 års erhvervserfaring, har jeg opnået gode pædagogiske kvalifikationer i formidling af den spanske, danske og engelske grammatik, og jeg ved, hvor de studerendes svagheder ligger. Jeg har altid, udover de anvendte lærebøger og digitale medier i undervisningen, udarbejdet ekstra grammatisk materiale, hvis jeg mente, at den studerende havde brug for ekstra træning i bestemte dele af grammatikken. Derudover har jeg løbende testet mine elever i gennemgået grammatik, dog kun hvis eleven ønskede det. Mine elever har været meget glade for mine pædagogiske kompetencer, min åbenhed, personlige engagement, positive energi og tålmodighed.

Udover arbejdet som privatlærer, har jeg også arbejdet som tolk og translatør i spansk, engelsk og dansk de sidste 10 år. Jeg har boet i Chile de sidste 7 år og spansk er en naturlig del af min hverdag, da jeg bor med min chilenske mand.

Jeg er i øjeblikket ved at tage min kandidat i spansk ved Århus Universitet med henblik på at undervise i spansk.

Undervisningen kan foregå såvel ude som hjemme eller over Skype. Jeg bor i Hobro, og jeg kan undervise i: Hobro, Ålborg, Randers, Århus eller omkringliggende byer med samme afstand.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank