Marianne

Har du brug for at forberede dig til skolestart efter sommerferien? Skal du starte på en ny uddannelse efter sommeren og har brug for sparring og studiehjælp? Eller har du bare lyst til at genopfriske og udbygge dit ordforråd eller udtale?

Jeg hjælper gerne med coaching, vejledning, undervisning, eller opgaveretning. Jeg kan vejlede og hjælpe på de fleste niveauer, men er specialiseret i gymnasialt niveau og opefter.

Jeg kan vejlede i de fleste humanistiske og samfundsvidenskabelige fag, men kontakt mig gerne for at høre nærmere. Jeg kan undervise og vejlede i engelsk på alle niveauer.

Lidt om mig:
Jeg har ph.d. i amerikanske studier, cand.mag. i engelsk og har forsknings- og undervisningserfaring fra Aarhus Universitet, Syddansk Universitet, CBS og University of California, Berkeley (USA). For tiden underviser jeg i amerikanske studier på SDU.

NB: Hvis du skal skrive opgave i gymnasiet og har brug for sparring, vejledning eller undervisning, kan jeg hjælpe gennem hele forløbet. Kontakt mig for flere oplysninger. Så kan vi sammen finde ud af, hvad du har brug for.

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank