Deni

Bliv dygtigere med lektiehjælp!

Om mig:

Mit navn er Deni Klinac, og jeg er 22 år gammel. Lige nu læser jeg samfundsfag på mit tredje år på Odense Universitet, hvor jeg inden tog en STX på den samfundsvidenskabelig linje. Jeg har flere års erfaring med lektiehjælp og er meget tålmodig og vil gerne hjælp dig med at blive bedre. Min fokus ligger i, at hjælpe dig med at kunne få det væsentligste ud af fagene og især med tekstarbejde. Du vil blive bedre til at formulere dig mere præcist og skabe overblik over det mest relevante i fagene. Udover det kan jeg tilbyde mig selv som sparringspartner vedrørende respons på skriftlige opgaver, hvor jeg kan give dig ideer til at skrive den ”gode opgave”.
Alt i alt vil jeg sørge for at du bliver bedre til grammatik, læsning, udtale og få de karakterer du mener du fortjener!

Tilbyder hjælp i:

Folkeskole:

Har du brug for hjælp til at styrke dine læse og/eller skrivefærdigheder, i følgende sprogfag: dansk, engelsk, tysk 5-7 klasse. Føler du at, teksterne er svære og kan tage lang tid at læse, vil jeg gøre det nemmere for dig at læse hurtigere, samt evne at finde de centrale elementer i teksterne. Du vil få tips og tricks til hvordan du nemt kan slå ord op på fremmedsprog og træne din udtale.

Gymnasialt

På gymnasialt niveau tilbydes hjælp i: samfundsfag A, psykologi B, historie A og religion C. Her fokuseres på at gør dig i stand til at få det essentielle ud af fagene og de tekster du arbejder med. Jeg kan også tilbyde AT, SRO og SRP vejledning, med præcisering af problemstilling og især med formulering og med at finde det rette empiri/materiale.

Generelt:

Hvis du søger hjælp i en længere periode vil jeg sætte pris på at du oplyser hvilket pensum du arbejder med, sådan at jeg kan sætte mig ind i det. Er der noget særligt du gerne vil have hjælp i, som din udtale eller forbedre din struktur over eventuelt noter, samt smarte formuleringer, så skal du blot sige til.
Min timeløn er 150,- og jeg bor i Odense C. Tid og sted kan aftales, som sagtens kan foregå hjemme hos mig, men det er ikke et problem for mig at cykle hjem til dig eller mødes et tredje sted.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Mange hilsner
Deni Klinac

Tlf: 28458628

Mail: deni220494@hotmail.com

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank