Karen

Hej.

Mit navn er Karen, jeg er 25 år gammel og kandidatstuderende på Aarhus Universitet.
Jeg har en bacheloruddannelse i Dansk og Idræt, og jeg læser lige nu på kandidaten med henblik på at blive gymnasielærer med dansk som hovedfag og idræt som sidefag. Mit speciale skriver jeg således på Dansk (Nordisk Sprog og Litteratur).

Jeg har tidligere erfaring med undervisning som lærervikar i folkeskolen, hvor jeg har undervist i et bredt udvalg af fag. Her fandt jeg ud af, at lærergerningen var noget, jeg brændte for. At undervise i folkeskolen gav mig foruden en masse gode oplevelser, også en faglig såvel som pædagogisk erfaring, som jeg har taget med mig videre derfra. Arbejdet bekræftede mig i den glæde, jeg har ved at arbejde med børn og unge mennesker og ved at lære fra mig. Efter tre år på universitetet har jeg nu igen fået lyst til at lære noget fra mig, og jeg er fuldt opsat på at hjælpe dig med at forhøje dit faglige niveau indenfor det eller de fag, vi arbejder med.

Jeg vil gerne tilbyde min hjælp til de fleste fag, der hører til i folkeskolen, f.eks. engelsk, dansk, tysk, historie, samfundsfag og religion, mens jeg kan være behjælpelig med matematik og andre naturvidenskabelige fag på de mindre klassetrin.
Dansk, idræt og tildeles tysk må siges at være mine spidskompetencer, og her tilbyder jeg også undervisning på gymnasieniveau, ligesom jeg meget gerne retter danske og tyske stile og hjemmeopgaver med henblik på både indhold og grammatik.

Selv bor jeg på Trøjborg i Aarhus med min kæreste, og jeg vil meget gerne have besøg af dig i mit hjem, hvor vi kan arbejde sammen. Der er også den mulighed, at du sender mig opgaver eller lignende på mail, og jeg retter/kommenterer og sender tilbage til dig, eller vi kan tale sammen over Skype. I enkle tilfælde kan vi også godt finde ud af, at jeg cykler ud, men så foretrækker jeg at mødes på biblioteket på dokk1 eller lignende steder.

Du må endelig kontakte mig, hvis du er interesseret i en aftale eller bare gerne vil vide lidt mere. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig og give dig den faglige hjælp og støtte, du netop mangler.

Venlig hilsen
Karen

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank