Frédérique

Hej, jeg kan tilbyde dig, som er i folkeskole eller på gymnasium, undervisning og lektiehjælp i fransk mht. grammatik, korrektur, udtale, opgaver, mundtlige/skriftlige prøver. Undervisningen bliver tilrettelagt efter dit behov, og du bliver aktiv deltagende, da det fremmer din læring. Hvis du er voksen og gerne vil have genopfrisket det franske sprog, tilbyder jeg også gerne hjælp.

Hvem er jeg? Mit navn er Frédérique, en frisk 48-årig fransk-canadisk kvinde. Jeg arbejder som socialpædagog med autistiske voksne, men har også arbejdet med børn. I folkeskolen har jeg hjulpet nogle elever, der havde brug for hjælp i fransk. Det syntes jeg var meget givende. Jeg hjælper også min ældste søn, som nu er på gymnasium, når han har behov for det. Siden januar 2016 underviser jeg i fransk på Basen (www.basen.dk) til 9. og 10 kl., som er en skole for normalt begavede unge med særlige udfordringer.

Hvor vil undervisningen foregå? Hos dig eller på et roligt sted, som f. eks. i et bibliotek. Det kan også foregå på Skype, hvis du ikke har mulighed for at mødes.

Hvornår vil undervisningen finde sted? Det der passer dit skoleskema og mit arbejdeskema bedst.

I hvilke områder underviser jeg? Jeg er bosiddende i Farum, men kan også undervise i hovedstadsområdet, hvis det ikke er for langt fra en togstation/busstoppested.

Hvis du er interesseret og har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig uforpligtende.

Min mobil telefonnummer er 30 89 83 04 og min mailadresse er frederiqfogel@gmail.com.

Jeg glæder mig meget til at høre fra dig.

Med venlig hilsen. Frédérique Fogel

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank