Stefan

Hej!

Mit navn er Stefan, jeg er 28 år gammel og jeg er uddannet civilingeniør (i matematisk modellering) fra Danmarks Tekniske Universitet. Jeg arbejder til dagligt som konsulent og har gjort det i snart 2 år. I mit daglige arbejde, som konsulent, får jeg i mindre grad brugt min passion for matematik, IT, programmering og ikke mindst undervisning. Dette vil jeg gerne gøre noget ved hvorfor jeg har tilmeldt mig Tutoren.

Jeg har mange års erfaring med undervisning - dels her på Tutoren, hvor jeg har undervist da jeg studerede i 2011 til 2014, samt som underviser på Danmarks Tekniske Universitet i faget Operations Analyse. Jeg har i perioden haft fornøjelsen af at undervise alt fra folkeskole-elever, gymnasie-elever, universitets-studerende samt PhD-studerende.

Jeg har bedst erfaring med at etablere et længere undervisningsforløb med den studerende indeholdende konkrete målsætninger. Dette er klart at foretrække frem for 'hurtige' løsninger et par dage før en eksamen. Derfor vil jeg anbefale dig at tage kontakt til din Tutor i god tid.

Rammer min profil det du søger så tag meget gerne kontakt.

Jeg har en vejledende timeløn på 400kr/timen - dette uafhængigt af antallet af deltagere og er inklusiv min forberedelsestid. Min timepris er højere end gennemsnittet men afspejler mit faglige niveau. Jeg kan anbefale, at i samles flere omkring min undervisning. Dette gør undervisning mere interaktiv og økonomisk mere sammenhængende for dig/jer.

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank